Tisztelt Szülők!

Kedves Gyerekek!

Közel fél év telt el azóta, hogy iskolánk bezárta kapuit. Itt az újranyitás lehetősége a járványügyi előírások szigorú betartása mellett.

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a lehetőségek adta keretek között felkészültünk a biztonságos, hagyományos formájú tanévkezdésre.

Ennek megfelelően (a szabadtéri rendezvényekre vonatkozó max. 500 fős korlátozás betartása mellett) tanévnyitó ünnepségünket az alsó és a felső tagozat bontásában rendezzük meg:

  • A felső tagozat számára 2020. 08. 31-én (hétfőn) 1600 órakor.
  • Az alsó tagozat számára 2020. 08. 31-én (hétfőn) 1800 órakor.

Kérjük, hogy az elsősöket max. 2 szülő, a többi gyermeket max. 1 szülő kísérje el.

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a járványügyi szabályozásoknak megfelelően a rendezvényen és tanítási napokon csak egészséges, tüneteket nem mutató gyermek és felnőtt jelenhet meg.

Az első osztályosok az ebédlőben (1. a) és az aulában (1. b) gyülekeznek, majd kivonulnak az ünnepségre. Az épületbe egy szülő kísérheti be őket az átadás idejére. A többi osztály a pályán, a számukra kijelölt helyen gyülekezik.

Eső esetén az elsősök évnyitó ünnepsége az aulában lesz megtartva, gyermekenként egy szülő részvételével, akik a számukra kijelölt helyen tartózkodnak.

A többi osztály pedig a tantermekben foglal helyet a szülők részvétele nélkül.

Az első tanítási nap 2020. szeptember 1. (kedd). Ezen a napon az első négy tanítási óra osztályfőnöki lesz, melyen tájékoztatást kapnak a tanulók a betartandó higiéniás szabályokról, kézhez kapják tankönyveiket, a bizonyítványokat. Ezt követően órarend szerinti tanítás folyik.

Több tanulónak lejárt a hátrányos helyzetű vagy rendszeres gyermekvédelmi határozata.

Kérem, figyeljenek ezek megújítására, hogy a kedvezményeket szeptembertől igénybe tudják venni.

Jelenleg nem kötelező a maszk viselése, de a biztonságos működés érdekében ajánlott.

Sok szeretettel várjuk diákjainkat a 2020-21-es tanévben!

Kiskunfélegyháza, 2020. 08. 25.

Gyenes Attila
intézményvezető