• március 30.

Kedves Szülők!

Eltelt két hét a digitális oktatás bevezetése óta. Tantestületünk nevében köszönjük a jelenlegi példátlan helyzetben támogatásukat. Azt, hogy segítik gyermekeiket ebben a megváltozott helyzetben, azért, hogy teljesíteni tudják a digitális oktatás kereteiben kapott feladataikat.
Köszönet illeti a pedagógusokat, hogy megpróbálnak minden lehetőséget megadni a tanulóknak és a családoknak a sikeres továbbhaladás érdekében.
Továbbra is kérem együttműködő támogatásukat, hogy teljesíteni tudjuk közös feladatainkat.

Kiskunfélegyháza, 2020. március 30.

Tisztelettel:
Vezetőség


  • március 16.

Tisztelt Szülők!

A mai nap folyamán megtettük az első lépéseket a digitális oktatás elindításához. Tisztelettel kérjük türelmüket és együttműködésüket, hogy a lehető legjobban tudjuk megoldani ezt a feladatot.
A pedagógusok értesítik Önöket a tananyagtartalomról, a számonkérésekről és azok módjáról. Az E-KRÉTA felületen és a pedagógus által megjelölt digitális felületen érhető el a tananyag.
Nagymértékben megkönnyítené a munkát, ha minden tanulótól (családtól) mihamarabb kapna az osztályfőnök egy e-mail címet (beazonosítás miatt: tanuló neve, osztálya, e-mail címe) legkésőbb 2020. március 18-ig, amit a többi pedagógussal is meg tud osztani a könnyebb kommunikáció érdekében.

Együttműködésüket köszönjük!

Kiskunfélegyháza, 2020. március 16.

Terbe Ákosné
intézményvezető


  • március 14.

Tisztelt Szülők!

A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzetre való tekintettel, a kormány döntése alapján 2020. március 16. hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményt.
Kérjük, hogy a tanulók felügyeletét a családok oldják meg.
Minden további intézkedésről tájékoztatjuk Önöket.

Kiskunfélegyháza, 2020. 03. 14.

Tisztelettel:
Terbe Ákosné
intézményvezető